20 Апр. 2024

Вие сте тук

Шуменско поставя световен рекорд с 201-метрова маса по повод 130-ия си юбилей

14.09.2012

На гигантска маса с дължина 201,6 метрa в центъра на София  "Шуменско" ще отпразнува 130-тия си рожден ден, съобщиха от компанията. С това  ще се постави световен рекорд за най-дълга маса за пикник в света. В момента най-сериозното известно постижение е на вписанта в рекордите на Гинес маса в Сан Франциско, САЩ, с дължина 93,04 метра.

 

На 22-ри септември супермасата ще заеме тротоара на бул. Цар Освободител между бул. Васил Левски и Орлов мост. На нея едновременно ще могат да седнат над 800 гости. Рекордът под надслов „Шуменско хората сбира на маса” ще бъде заснет и удостоверен официално от нотариус.

 

„130-ти рожден ден е нещо, което трябва да се отпразнува подобаващо и затова по стара българска традиция решихме да съберем приятели на маса. И разбира се, да ги почерпим със студено Шуменско и подходящо мезе”, обясни изпълнителният директор на "Карлсберг" България Александър Грънчаров.

 

Освен водещи фигури от света на бизнеса, спорта и изкуството празничната маса на "Шуменско" ще посрещне и стотици истински фенове на марката. Всеки желаещ може да си запази мястото на нея в специалното приложение на страницата на Шуменско във Facebook: www.facebook.com/shumensko.bg.   

 

За празника „Шуменско хората сбира на маса” са осигурени няколко хиляди литра бира, скара и музика на живо, както и стотици подаръци за гостите. Идеята за инициативата и рекорда е на ADI’S COOK & BOOK. Подготвя се и друга внушителна изненада, която обаче засега организаторите пазят в тайна.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed