27 Апр. 2024

Вие сте тук

"Шарлопов груп" с награда на LIFESTYLE AWARDS

20.05.2015


Българската хотелска верига "Шарлопов груп" получи приз заЛуксозни морски имоти с новия си комплекс Созополис. Наградата бе връчена на специална церемония LIFESTYLE AWARDS снощи.

 

В категория Луксозни недвижими имоти  наградата бе връчена на БЛЕК СИЙИНВЕСТМЪНТ - Акционерно дружество със специална инвестиционна цел, коетоинвестира в недвижими имоти в България.

 

Специалната награда на церемонията за наградите на индустрията от високия клас   LIFESTYLE AWARDS 2015  бе в подкрепа на иновациите и инвестициите в образованието и бе връчена от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на Наталия Футекова и ERP Academy.

 

Особен интерес за всички гости предизвикаха наградените в категорияИновации в Бизнеса - български производители на автожири, хибриди междусамолет и хеликоптер, успешно реализирани на европейския и американскипазар. Основателят на Ники Ротор Авиейшън - предприемачът и пилот НиколайНиколов, развива тази дейност от 2004 г., когато на Българския пазар епрезентиран първият двуместен автожир, конструиран и произведен в България.

 

Церемонията, организирана от ВИП Комюникейшън, отличи най-значимитепостижения в луксозната индустрия, която въпреки световната криза,продължава да се развива у нас.

 

Почетните плакети и статуетки бяха връчени и от зам.-министъра на туризма Надя Маринова, от заместник изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции г-жа Ахмедова, депутатът Настимир Ананиев, изпълнителния директор на Канал 3 Ива Стоянова, съветника към комисията за корнторл на еврофондовете Таня Китик и други.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed