28 Ян. 2023

Вие сте тук

Четвърто издание на "Зелени дни" предстои в София

17.04.2013

Четвъртото издание на пролетния фестивал за отговорен начин на живот „Зелени дни” ще се проведе от 25 до 28 април в София. По време на проявата посетителите ще могат да опитат сертифицирани биопродукти, да тестват натурална козметика, да се запознаят с екологично ориентирани бизнес практики и да открият нови маршрути за екотуризъм.

 

Амбицията на организаторите  е да се формират култура и навици за поведение, щадящо природата, и здравословния начин на живот. От друга страна, фестивалът дава възможност да се представи пред широката общественост бизнесът на малки и средни фирми, чието производство е подчинено на зелената идея. Посетителите ще се запознаят с различни екокаузи, които търсят съмишленици, и ще чуят разкази за интересни пътешествия.

 

Специално внимание в тазгодишното издание ще бъде отделено на децата. Познанието за природата и как да имаме отговорно отношение към нея ще достигне до децата под формата на забавления и игри. „Зелени дни“ ще приютят детски фестивал с богата програма. Децата и родителите им ще станат част от множество образователни игри, работилници и изследователски забавления. Ще има кулинарна работилница, работилница за лодки, задвижвани от слънчеви панели, за кукли и красиви предмети, изработени от използвани и стари вещи. Ще има също така обучение по йога и керамика, детско велосъстезание, обучение по катерене и още много други игри и забавления.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed