28 Март 2024

Вие сте тук

Четвърти випуск студенти дипломира Кулинарна Академия HRC

26.10.2013

Единственото по рода си за България учебно заведение пожела за четвърта година на добър час на кулинарните си таланти в присъствието на професионалисти от кулинарната и образователната сфера от България и чужбина, както и на близки и приятели на своите дипломанти.

 

На 24-ти октомври се състоя церемонията по дипломиране на Випуск 2013 на Кулинарна Академия HRC. На това важно за академията събитие присъстваха гости от бизнеса и индустрията, както и близки на нашите дипломанти. Кулинарните ни таланти получиха международно призната диплома по кулинарни изкуства и вече са на път към следващата крачка в кариерата си на професионални позиции в България, Норвегия, Англия и САЩ.

 

Кулинарна Академия HRC към Висше училище Международен колеж е е първото кулинарно училище в региона, което за своята 5-годишна история вече е водещ кулинарен институт в Източна Европа. Програмата на Кулинарна Академия HRC е с фокус върху практиката и представлява динамичен 2-годишен курс на обучение, воден изцяло на английски език и включващ над 12 месеца стажове във висококласни хотели и ресторанти в Европа, Близкия Изток, Южна Африка и САЩ.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed