Единственото по рода си за България учебно заведение пожела за четвърта година на добър час на кулинарните си таланти в присъствието на професионалисти от кулинарната и образователната сфера от България и чужбина, както и на близки и приятели на своите дипломанти.
На 24-ти октомври се състоя церемонията по дипломиране на Випуск 2013 на Кулинарна Академия HRC. На това важно за академията събитие присъстваха гости от бизнеса и индустрията, както и близки на нашите дипломанти. Кулинарните ни таланти получиха международно призната диплома по кулинарни изкуства и вече са на път към следващата крачка в кариерата си на професионални позиции в България, Норвегия, Англия и САЩ.
Кулинарна Академия HRC към Висше училище Международен колеж е е първото кулинарно училище в региона, което за своята 5-годишна история вече е водещ кулинарен институт в Източна Европа. Програмата на Кулинарна Академия HRC е с фокус върху практиката и представлява динамичен 2-годишен курс на обучение, воден изцяло на английски език и включващ над 12 месеца стажове във висококласни хотели и ресторанти в Европа, Близкия Изток, Южна Африка и САЩ.