03 Май 2024

Вие сте тук

Хотелиерите с общи действия в подкрепа на икономиката

21.11.2011

Председателите на Български съюз по балнеология и спа туризъм Стефан Шарлопов и Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин се договориха да обединят усилията си в подкрепа на българската икономика, научи THExperts от съюза.

„Да купуваме българското” ще бъде апелът, който двете организации ще анонсират сред своите членове, собственици на хотели и ресторанти. Конкретната мярка, обсъдена между тях, е  насърчаване на членовете им да закупуват за своята дейност основно продукти и да ползват услуги от български производители и доставчици. По този начин те искат да дадат своята подкрепа и да помогнат на българската държава за излизане от тежката финансова и икономическа криза.

За една градивна, полезна кауза винаги има място в обществото, заяви г-н Шарлопов. С тази своя позиция те отправят призив и към всички българи да изберат българското. Да прекарат своята почивка в прекрасните български курорти, да купуват български продукти, които според хотелиерите не отстъпват по качество на чуждите.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed