20 Апр. 2024

Вие сте тук

Хилтън ни кани да обиколим света за един ден – заедно!

23.05.2014

На 8 юни 2014 г., неделя, Хилтън хотелите в Европа ще бъдат домакини на благотворителното събитие „Да обиколим света за един ден“,съобщиха от столичния хотел. Целта е два пъти в рамките на един ден всички участници сумарно да изминат разстоянието от 40 075.16 км (една обиколка на Земята). Миналата година Хилтън София събра 450 участника в инициативата и получи втора награда за организиране на най-успешното събитие в региона и трета награда в категорията „Иновативни събития”.

 

И тази година столичният хотел кани всички свои приятели, техните семейства и гражданите на София да се включат в забавните събития и игри (от 10:00 до 15:00 ч.), за да се съберат средства за младите хора в нужда и децата в неравностойно положение, подкрепяни от Фондация СИЙДЪР.  Събитието протича под патронажа на фондация „Хилтън за Обществото”. За да научите повече, посетете: www.hilton-foundation.org.uk/awd или www.facebook.com/hiltonsofia.

 

Задачата на всички участници е  да помогнат при събирането на повече изминати километри в Южния парк – тичайки, пеша или като се присъединят към вело-прехода, организиран от DRAG, който ще предложи по нещо за възможностите на всеки желаещ да участва. Инициативата е прекрасен повод както за прекарване на един ден в парка със семейството, така и за тиймбилдинг с колеги.

 

Таксата за участие е 12 лв. на човек за възрастни, а участниците получават тениска „Около света за един ден“, билет за томболата с вълнуващи награди, напитка и лека закуска по време на организираните обиколки. Таксата за посещение на детския кът е 6 лв. на дете с достъп до всички детски забавления. Професионалните детски аниматори от Wonder Ве ще се грижат за децата, докато родителите им се наслаждават на барбекю в градината на Хилтън към Южния парк. Със сигурност предложенията ще ободрят участващите в обиколките.

 

Създадена през 2000-та година, фондация „Хилтън за Обществото” подкрепя развитието на деца и младежи в неравностойно положение. Дейността и е съсредоточена в областта на подобряване условията за образование и здравеопазване на четири нуждаещи се групи: деца с увреждания, болни деца, детски центрове и бездомни деца. Събраните средства се използват за подпомагането им.

 

През  юни служители на над 120 Хилтън хотела в 18 страни и техните партньори в благотворителните каузи ще се опитат заедно да изминат разстоянието от 40 075.16 км (една обиколка на Земята) два пъти в рамките на един ден.

 

Инициативата стартира през 2007 г. и оттогава досега е събрала €732,360 в подкрепа на 330 каузи, които подпомагат нуждаещи се деца. За Хилтън хотелите инициативата е идеален начин да подпомогнат местните общности.

 

Само някои от участващите Хилтън хотели тази година са: Виена, Амстердам, Брюксел, Будапеща, Мюнхен, Венеция, Барселона, Истанбул, множество хотели в Лондон и цяла Великобритания, където всъщност се заражда инициативата.

 

От скаутски групи, до търсене на съкровища през маратон в Хайд Парк, футболни турнири, танцови състезания, скачане с чували и гребане до обиколки с велосипед – това са само някои от начините, чрез които Хилтън хотелите се стремят да набират километри в помощ на благотворителната кауза.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed