26 Апр. 2024

Вие сте тук

Туроператори от Сардиния ще представят възможностите за почивка на острова

22.03.2011

Възможностите за почивка на българи в Сардиния и опита на местния туристически бизнес в международните партньорства са тема на уъркшоп, организиран в София от Центъра за услуги на гр. Каляри в сътрудничество с Италианска търговска камара в Българият и Българската туристическа камара.

 

“Сардиния. Почти цял континент” е слоганът, с който се представя средиземноморският остров, предлагащ 1800 километра плажове, пет морски и шест природни парка. Организаторите отбелязват богатото културно-историческо наследство на Сардиния, която е люлка на древната цивилизация на нурагите, средиземноморската кухня и народните традиции.  Да посетиш Сардиния е лесно и приемливо за всеки джоб: изборът е широк от луксозни 5 звездни хотели до отличното предлагане на 4 звездните и на големият брой места за селски туризъм, уверяват представителите на местния бизнес.


Програмата на форума, който ще се състои на 24 март в гранд хотел "София", включва обмяна на опит за възможностите за привличане на туристи във вътрешността на острова, развитието на есенен и еногастрономичен туризъм, събитиен и религиозен туризъм.


Организаторите осигуряват възможности за двустранни срещи и превод. 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed