24 Юни 2021

Вие сте тук

Туристи избраха най-добрите хотели в Банско

24.04.2013

Хиляди потребители на портала на българските общини Kmeta.bg определиха чрез интернет-гласуване финалистите в конкурса "Най-добър хотел в Банско", съобщиха от общинската управа в Банско.

 

В състезанието са участвали над 90 хотела на територията на курортния град, разделени на три категории - с три, четири и пет звезди. След оспорвана надпревара за най-добър петзвезден хотел в Банско е избран "Кемпински хотел Гранд Арена".  При четиризвездните лидер е "Апартхотел Лъки Банско", а в категорията на тризвездните призът е за хотел "Уникато".

 

Основните критерии за оценяване на хотелите са качество на обслужването, уютен интериор, разнообразен пакет от услуги, богато и вкусно меню.

 

Конкурсът "Най-добър хотел в Банско" е част от проект на портала на българските общини за подпомагане на българския туризъм и е под егидата на кмета на Банско Георги Икономов, поясниха от общината. Мисията на състезанието е да се популяризира богатството на българските региони и да се покажат пълните възможности за отдих и забавления в българските курорти, да се отличат добрите практики в бранша, като се търси обратната връзка с потребителите на туристическите услуги. Победителите в конкурса ще бъдат наградени на специална церемония в Банско на 25 април от 19.00 часа в тържествената зала на читалище "Никола Вапцаров".

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed