29 Март 2024

Вие сте тук

Троян ще е домакин на 15-та среща на АБТТА

14.09.2015

Община Троян ще бъде домакин на 15-ата годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции /АБТТА/. Срещата ще се състои между 18 и 20 септември, съобщиха организаторите.

 

Традиционно годишните срещи на АБТТА се организират като работни форуми, на които членовете на Асоциацията дискутират актуални теми от своето бизнес ежедневие, запознават се с предстоящи промени в националното и в европейското туристическо законодателство, получават актуална информация за нови продукти и услуги. Освен това годишният форум  място за създаване на делови контакти и утвърждаване на успешни партньорства.  За участие в срещите се канят основни бизнес партньори на Асоциацията, професионалисти от различни неправителствени организации, експерти от държавната администрация.

 

На годишната среща ще бъдат представени туристическият бранд "Троян - в сърцето на Балкана" и туристическият ресурс на региона. Участниците във форума ще имат и възможност да присъстват на Българския фестивал на сливата /19-22 септември/.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed