25 Апр. 2024

Вие сте тук

Топстроители от Дубай и италиански специалисти в журито на VIP Property Awards

14.11.2013

Новото строителство в морските ни курорти е водещо в номинациите за луксозното строителство и дизайн за наградите VIP Property Awards 2013, съобщиха от компанията. Тя ще се състои на 19 ноември т.г. в хотел Кемпински - София.

 

Сред номинираните е апартаментният комплекс "Галеон", който се намира в курортен комплекс Слънчев бряг. Освен луксозен дизайн и изпълнение, комплексът предлага голямо разнообразие от услуги: SPA център с масажно и соларно студио, фитнес център, парна баня, както и Mall, ресторант и бар с изглед към басейна и градината, конферентна зала, 2 плувни басейна, включително детски басейн и детски кът.

 

С  4 номинации е морският комплекс "Вила Рома", изграден в Несебър. Комплексът предлага красива гледка към Несебърския залив.

 

В журито на конкурса ще бъде и екипът на една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства - Gulf Precast Concrete. Оценки за номинираните ще дадат и специалисти от най-големите компании за постранствен дизайн в Италия, с любезното съдействие на ИТАЛКЕРАМИК ГРУП България.

 

Организатор на церемонията за трета поредна година е ВИП Комюникейшън (http://vipcompr.com/). 

 

И тази година събитието ще подкрепи и благородна кауза - уникалният проект „Буховският манастир „Света Мария Магдалина“ в многовековното наследство на християнска София“, финансиран от Столична програма „Култура“.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed