26 Апр. 2024

Вие сте тук

Странно HENDRICK’S парти събра любителите на най-необичайния джин

20.05.2014

Тази седмица HENDRICK’S, Тhe unusual gin, беше домакин на едно невиждано досега парти, което се проведе в Университетската ботаническа градина в София. Няма как да очакваме нещо стандартно от джина, чиито съставки включват екстракт от краставици и листа от рози. Единственото логично в това е, че розите, използвани в производството, са български, но дотук. Вместо обичайните лимон и лайм за овкусяване и декорация на коктейлите с HENDRICK’S се използват резени или спирали от краставици.

 

За да усвоят тези техники, на своеобразния хепънинг бяха поканени представители и служители на най-големите и известни заведения в София, а също така журналисти и популярни личности. Необичайното събитие провокираше гостите с нетипичните игри и забавления, типично в стила на марката, чиито основни характеристики са различното и леко откаченото.

 

Някои от гостите се преобразяваха в специален кът с помощта на модни стилисти, а други пък „предлагаха главите си“ за чудновати снимки. Градината бе напълно променена, преливаща от рози и краставици. Двойка на кокили, професионални танцьори и подбрана селекция музикални парчета допринесоха за специалното настроение и създадоха усещане за невероятната HENDRICK’S „епоха“. Екстравагантно облечени актьори-аниматори на HENDRICK’S подканваха гостите да участват в не по-малко откачени игри на специално провеждащата се Олимпиджиниада. Те се състезаваха в обелването на краставици, след което бягаха щафета по двойки с трикрак панталон. Други пък бяха провокирани да се състезават в търкаляне на шапка-бомбе с помощта на чадър. Невероятната Джиностанция изкушаваше с разнообразие от необикновените миксове HENDRICK’S и чудните елементи от краставици, лаймове, лимони, люти чушки, босилек, естрагон и магданоз, които украсяваха по приказен начин чашите със странните еликсири.

 

На събитието бе представен - Fever-Tree – новият премиум микс за коктейли. Напитките на  Джиностанция бяха дело на  необикновените майстори на Българска Барманска Гилдия.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed