06 Апр. 2020

Вие сте тук

Спестовни, сигурни, чисти: новата колекция смесители на Ideal Standard

05.06.2012

 

Иновативна колекция смесители Connect Blue представя Ideal Standard. Създадени с помощта на иновативни технологии и с идеята за устойчивост, смесителите Connect Blue пестят пестят вода и енергия с помощта Click-технологията и IdealBlue-технологията.

 

Количеството вода, оставащо в смесителя след затварянето му е намалено с 80%, което означава по-малко загуби на вода и по-малко енергия, необходима за повторното й затопляне, както и ограничаване на средата за развитие на бактерии.

 

Според Рада Дейвис, директор търговски марки и комуникации на Идеал Стандарт Интернешънъл, един смесител за умивалник, който използва технологиите IdealBlue и Click пести до 430 евро на година.

 

В следващите месеци цялостната икономия на вода и енергия с Connect Blue ще бъде тествана за получаване на сертификат за водна ефективност WELL, така както бе сертифициран и Ceramix Blue. WELL е европейска система за класификация на санитарни продукти, която цели да отговори на изискванията на потребителите от Европа и света за независима и надеждна информация и насоки за отговорно използване на водата при вземане на решение за закупуване на санитарни продукти. Такова отличие получават само продукти, които са показали незабавни и разпознаваеми икономии като в същото време отговарят на международните стандарти.

 

Според производителя те допълнително предимство е по-високата им безопасност, както и отсъствието на съдържание на олово и никел, което подобрява качеството на питейната вода.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed