28 Март 2024

Вие сте тук

Собственикът на Световните СПА Награди пристига в България

17.01.2014

Сър Марк Малоуни, основател и изпълнителен директор на едно от големите изложения за красота и здраве в света, както и собственик и организатор на Световните СПА Награди, пристига на 30 януари в София, съобщиха от асоциация АMСПИКЗ. Това е първото му официално посещение в България. Сър Малоуни ще се срещне с министъра на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев, предвидена е среща и със зам.министъра с ресор туризъм Бранимир Ботев, както и с родни инвеститори в СПА  и бюти бизнеса, членове на  асоциация  АMСПИКЗ.

 

Целта на двудневната визита е представяне на PROFFESIONAL BEUTY LONDON, което се организира повече от 15 години във Великобритания. Организаторите  ще търсят съдействието на МИЕТ за изграждане на българска палата  с щандове на международното изложение за популяризиране на козметичния и СПА бизнес в България.

 

Тази година на международното изложение в  Лондон България ще бъде представена  със свой щанд с две родни козметични марки, обединени под мотото “Съкровищата на България”. На щандовете ще бъдат представени  български СПА ритуали и церемонии с лимитирана серия продукти на основата на  прочутите млечна закваска, билки, мед и роза дамасцена.

На 31 януари той ще бъде лектор и на СПА конференция, организирана за браншовици в столичен хотел. 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed