03 Май 2024

Вие сте тук

Ски и новогодишни програми представяме в Киев

10.10.2012

Ски ваканции и офертите за „новогодишни програми” ще са акцент в българското участие  в Международното туристическо изложение UKRAINE’2012.

 

Четиринадесет български туристически фирми и организации ще участват в събитието, което ще се проведе от 11 до 13 октомври в Киев.

 

България се представя с информационен щанд от 60 кв. м, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, което е организатор на българското участие.  

 

Страната ни се представя като целогодишна туристическа дестинация, която привлича все повече украински туристи. За юни и юли 2012 г. ръстът в техният брой у нас е нараснал с 50% спрямо същия период на миналата година.

 

Целта на UKRAINE’2012 е да разшири деловите контакти между фирми, организации и институции, които работят на украинския туристически пазар. Експото се организира традиционно през есента с подкрепата на Държавната служба на туризма и курортите в Украйна, а организатори са британска и украинска компании. Поканени са над 720 компании и национални туристически организации от около 40 държави, украински фирми, основните специализирани туристически издания и др. С представителни щандове се явяват Испания, Гърция, Кипър, Египет, Тунис, Полша, Унгария, Австрия, Тайланд, Финландия, Турция и др.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed