19 Апр. 2024

Вие сте тук

Рекорден брой участници на предстоящата 34-та борса Ваканция

03.02.2017

Над 350 участника от България и чужбина ще се представят на предстоящата 34-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, съобщиха организаторите от Прим Експо. Форумът ще се състои от 15 до 17 февруари година в Интер експо център - София. Туристическата борса се провежда под патронажа на Министерството на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

 

С национални щандове ще участват Министерството на туризма България, традиционни чуждестранни участници са Министерството на културата и туризма на Турция, Националнататуристическа организация на Сърбия, Агенцията за промоция и подкрепа на туризма на Македония, Туристическият борд на Куба. Ще участват същотуристическото конгресно бюро на Загреб, туроператори, хотелиери и общини от Гърция, Италия,Испания,Великобритания,Полша, Индия,Русия.

Българските туроператори ще представят офертите си за предстоящия летен сезон, както и за целогодишни пътувания в страната и чужбина.За пръв път предложенията си ще презентират туроператори от Грузия, Алжир, Малдиви, Албания и Гана. Регистрации са  направили и представители на туристически фирми от Чехия, Румъния, Косово.

 
Над 40 български общини ще участват със самостоятелни щандове. Дискусионните форуми в рамките на съпътстващата програма тази година са насочени към новите тенденции в развитието на туристическия бизнес и влиянието на политическите и икономически предизвикателства в света.


Съгласно практиката на големите международни туристически форуми, първият ден от програмата на събитието е предназначен само за професионалисти. За широка публика изложението ще бъде отворено на 16 и 17 февруари.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed