24 Апр. 2024

Вие сте тук

Първи естонски хотел получи четири звезди от Hotelstars

03.01.2012

В навечерието на Нова година Clarion Hotel Euroopa, разположен недалече от пристанището в Талин, стана първия хотел в Естония, който получи четири звезди от новата европейска система за категоризиране на хотелите Hotelstars.

Естория се присъедини към системата на Hotelstars през лятото на 2011 г. Както съобщи Центърът за развитието на туризма на страната, възможността естонските хотели да могат да се сравнят с други европейски хотели е голямо предимство в очите на чуждестранните туристи.

Мениджмънтът на Clarion Hotel Euroopa смята, че общоевропейската система за категоризиране на хотелите осигурява еднакво равнище на обслужване в различните държави в рамките на Европа. Като отчитаме сегашната икономическа ситуация, за нас е много важен знакът за качество, какъвто представлява една общоевропейска система за категоризиране, казва Марго Мериган, управител на Clarion Hotel Euroopa.

В съответствие с нея вече са категоризирани над 18 хиляди хотела в Европа. Към Hotelstars вече са се присъединили Швейцария, Германия, Австрия, Унгария, Чехия, Холандия, Швеция, Латвия, Литва и Люксембург.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed