27 Апр. 2024

Вие сте тук

Проектът Like. Bulgaria открива изложението „Културен туризъм”- Велико Търново

03.04.2014

Уникалното изложение Like. Bulgaria ще открие тазгодишното издание на Международната туристическа борса "Културен туризъм", съобщиха организаторите.

 

Like. Bulgaria е  независима марка, която само за една година привлече над 30 000 приятели във facebook. Идеята е на графичния дизайнер Николай Тонков, а целта на екипа е да популяризира България пред света по модерен и открояващ се начин, възползвайки се от големите възможности, които предоставят социалните мрежи днес.

 

Facebook страницата  на проекта Like. Bulgariaе видяна от  над 2 милиона души само за 12 месеца. Like. Bulgaria е възможност за изграждане на успешни и атрактивни промоционални кампании и за реализиране на проекти за корпоративна социална отговорност. В дните на Международното туристическо изложение „Културен туризъм” Like. Bulgaria ще представи потенциала си за партньорство с компании от туристическия бизнес, с неправителствени организации и общини за реализиране на ефективен туристически маркетинг.

 

Визиите в проекта Like. Bulgariaса  селектирани в няколко категории:

 

WATCH  - обединяватематичноподбрани визии с оригинални рекламни послания;

VIEW – събира  прекрасни гледки от България с неустоимото желание да бъдат видени „на живо”;

MEET – е мястото за среща с известни българи... тук и по цял свят, българи, чиито имена формират респект към страната ни;

LEARN – провокира интереса към историческиличности, събития и паметници, включени в списъканаЮНЕСКО за световно културно наследство;

LISTEN е раздел, който се развива съссъдействиетона БГ Радио, и популяризира талантливи български музиканти.

 

Неотдавна се роди и новата колекция INVEST IN ART, която започва представянето на вече утвърдени и млади български творци.

С последните две  колекция „ Like. Bulgaria” създава за първи път у нас истинска професионална реклама  на постижения в областта на креативните индустрии.

 

Like. Bulgaria е един уникален творчески процес, който се случва пред очите ви. Почти всеки ден в страницата на проекта в социалната мрежа се публикуват нови изображения – позитивни и вдъхновяващи, пораждащи размисъл и усмивка или трогващи от вълнение. Like. Bulgaria представя вдъхновените мигове  на своите автори и споделя техните мисли за страната, която обичат.

 

Изложбата Like.Bulgaria  ще бъде открита във Велико Търново на 09 април 2014 г. в Залите на Художествената галерия „Борис Денев” и на открито в центъра на града.

 

Среща с екипа, реализиращ Like. Bulgariaна 10 април 2014 г. от 11,00 часа, Изложбени зали „Рафаел Михайлов” – Велико Търново (зала за дискусии).

 

Ако вече нямате търпение да видите този уникален проект, можете  да посетите още сега www.facebook.com/like.bulgaria.now, www.like-bulgaria.com, без значение в коя точка на света се намирате.

 България е една. Харесайте я!


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed