27 Апр. 2024

Вие сте тук

Приключи лятната стажантска програма на „Белла България“

10.10.2014

15 студенти от 6 университета завършиха успешно лятната стажантска програма на хранителния холдинг „Белла България”, а четирима от тях продължават кариерата си в компанията, съобщиха от холдинга.

 

„Радваме се, че вече е традиция да привличаме едни от най-успешните студенти като стажанти и служители в компанията ни”, коментира Златислава Медарова, директор „Човешки ресурси” в „Белла България”. Тя сподели, че общото мнение на стажантите и тази година е, че хранителният холдинг предлага отлични възможности на студентите за успешен кариерен старт и развитие в динамична бизнес среда с високи професионални стандарти.

 

„Белла България” предлага лятна и целогодишна стажантски програми и дава възможност на студенти от различни специалности  да придобият опит в реална работна среда в различни сфери - продажби, маркетинг, снабдяване, производство, човешки ресурси, ИТ, финанси, корпоративни комуникации и други. Най-успешните стажанти получават предложение за работа, спрямо представянето си и вакантните към момента позиции.

 

Подробности за стажантските програми можете да намерите на фейсбук страницата на „Белла Академия” и на корпоративния сайт на компанията в рубриката „Кариери”.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed