28 Март 2024

Вие сте тук

През април салон „Преслав” представя „Братя Минкови”

03.04.2012

 

След „Домейн Бойар” и „Винпром Русе”, в салон „Преслав” на Летище София е ще бъде представен асортимент на винарска изба „Братя Минкови”, съобщиа от летището. Презентацията е в рамките на ежемесечните дегустации на престижни български вина, организирани със съдействието на Националната лозаро-винарска камара. 


В обособената BG Wine зона гостите на салон „Преслав” могат да опитат както международно признати марки, така и излизащите за пръв път пред широка публика през април.


Сред вината с история е най-награждаваното Шардоне на България - носител на авторитетния приз за качество „Златен ритон” от „Винария 2012“, на награди от френския конкурс Chardonnay du Monde, на златни медали от Concours Mondial de Bruxelles 2009 г. (Брюксел), от Mundus Vini 2010 (Германия) и от Международния дегустационен конкурс „Рицарски винен граал”.


За любителите на свежите пролетни вкусове „Братя Минкови” препоръчват елегантното triCYCLE, в който си дават среща екзотичните за България сортове Совиньон Блан, Семийон и Вионие, и експресивният на Розе CYCLE, където са купажирани Каберне Совиньон и Сира.


В салон „Преслав“ дебют ще направи и най-новото ликьорно вино на производителя – Seasons of MEMORIES, създадено от необичайния за България сорт Гевюрцтраминер, отличено със златен медал от тазгодишната „Винария”.

 

Продуктите на винарска изба „Братя Минкови” могат да бъдат закупени от магазините SA Spirit of Bulgaria, разположени след гранична зона на Терминал 1 и Терминал 2.


За периода на дегустацията изкушените от асортимента могат да направят заявка за покупка и в салон „Преслав”, където ще им бъде доставен желаният продукт.

Покани за посещение на салоните за гости „Преслав” и „Плиска” на Терминал 2 на Летище София могат да се закупят от гишето за продажба на самолетни билети в обществената зона на терминала, или в самите салони.

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed