29 Март 2024

Вие сте тук

Предстои 10-то международно изложение на игрите и развлеченияга в Китай

25.05.2017

Над 400 компании ще участват в 10-то Международно изложение на игрите и развлеченията, което ще се състои от 11 до 13 август 2017 г. в Жонгшан, Китай. Изложбената площ надхвърля 100 000 квадратни метра.


Основна зала: Конгресен център Жоншан.
Допълнителни площи: Град на индустрията на игрите и забавленията,  Гуангдонг.

Основни факти за изложението:

 
Предстои 10-то юбилейно издание на изложението!
- Много дългогодишни участници продължават да ни подкрепят също както през последното десетилетие. Досега над 260 компании са потвърдили участие с изложбени площи!
- До август се очаква да бъде потвърдено участието на 460 изложители, а броят на посетителите да надхвърли 70 000 души!

Тъй като китайското производство на игрално и увеселително оборудване достига своята зрялост, предстои и преструктуриране на индустрията. За да оцелеят в условията на интензивната пазарна конкуренция, много китайски игрални и увеселителни предприятия сега с нетърпение се опитват да внесат повече творчество в своите продукти и да се трансформират от "Произведено в Китай" в "Създадено в Китай", като сътрудничат със задокеански водещи предприятия.

Например,  през миналия юни г-н Ричард Тейлър, съосновател на Weta Digital, посети Zhongshan, за да проучи местната индустрия за игри и забавления и подписа 10-годишен договор с Zhongshan Gaming & Amusement Association, за да се присъедини към изследването на технологичния пазар на игрите.  Досега Weta Workshop лицензира Golden Dragon Amusement да използва и популяризира две от своите анимации.

Ако искате да намерите китайски бизнес партньор, който да ви помогне да проникнете на китайския пазар на игри и забавления, моля, посетете сайта на G & A 2017 и се възползвайте от неограничените му възможности!

Цени на билети: Безплатни
Официален уеб сайт: http: //www.zsgaf.com
Лице за контакт
: Лавандер Чен
Гуандун Грандьор Международна изложбена група
Е-мейл: marketing2@grandeurhk.com

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed