19 Апр. 2024

Вие сте тук

Посолството България в Русия издаде 100-хилядна виза за 2016 г

24.06.2016

4-годишният Егор Васечкин от град Москва е получателят на 100-хилядната виза, издадена отПосолството на  България в Москва  за тази година. Той ще  почива в к.к. Слънчев бряг през м. юли 2016 г., съобщиха от туристическото представителството на България в Москва. 

 

Българският посланик Бойко Коцев поздрави Светлана Васечкина, майка на Егор, който по традиция получава и специален подарък – едноседмична почивка в луксозен хотел в СПА столицата на Балканите гр. Велинград с включено ползване на пълния комплект балнео и СПА услуги, предоставяни на гостите на хотела.

 

Посолството на България в Русия, министерството на туризма на България със съдействие на Българо-руския обществен клуб са партньори в осигуряването на подаръчния ваучер за получателя на 100 000 виза.

 

От началото на годината до момента Посолството в Москва отбелязва увеличение на интереса на руските граждани да пътуват и почиват в България.

 

Средно на ден в консулството се издават над 4 000 визи. За месец май 2016 г. само в Москва е отбелязан ръст в броя на издадените визи от около 27% в сравнение със същия период на миналата година.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed