04 Май 2024

Вие сте тук

Пет дни остават за заявките за участие в Конкурса «Русская Звезда» 2011

04.07.2011

Текат последни 5 дни за регистрация, като всеки един е нетърпеливо отмятан в календара на вече заявлите участие фирми-претенденти за награда в I-ви ежегоден конкурс «Русская Звезда» - 2011, организиран от асоциация «Альоша» и рускоезичното списание «The Sea», съобщиха организаторите.

Първото заседание на журито по конкурса ще се състои на 14 юли, 2011 г.

Регистрация може да се направи директно от сайта на конкурса: http://www.rus-star.info/index.php?lang=blg&apage=register

Началото на «Русская Звезда» бе оповестено в медиите преди два месеца – конкурсът ще се провежда всяка година с цел изтъкване на добрия български опит в сферата на услугите и стокопроизводството, подпомагане на икономическия климат в страната и развиване на по-благоприятна среда за предприемаческа дейност.

Конкурсът не поставя рестрикции по отношение на участниците: поканата е отптавена към всякакъв вид български компании, фирми, агенции и предприятия, независимо от профил на дейност, мащаб, тип продукция или пазарна ниша за услуги.

Достатъчно е предоставяните стоки и услуги да отговарят на следното изискване: Ориентация към рускоезични туристи и клиенти в България!

Организаторите имат за цел изграждането на своеобразен обществен форум с оценъчна функция, който да гарантира съвместната работа на институции, гражданско общество, а също и медиите, за постигане на съотвествие между пазарното търсене и очакванията на все повече нарастващия брой рускоезични клиенти в България, от една страна, и качеството на предлаганите стоки и услуги, от друга старна.

Конкурсът се стреми и към разширяване на възможностите за сътрудничество между агенции и компании и изграждане на мрежа от контакти с цел по-добро бизнес-развитие на амбициозните български фирми!

 

Ако сте предприемчив собственик на утвърдена компания с интерес към нови възможности или притежавате малка фирма с амбициите да се наложи на пазара за рускоезични клиенти в България, не се колебайте – заявете участие СЕГА!

Крайният срок за подаване на последните анкети-заявления е 10 юли, 2011 г.

Заключителната коктейл-вечеря с тържествена церемония по връчване на наградите от конкурса е обявена за 29 юли, хотел Приморец, град Бургас.

Събитието ще бъде отразено и в августовския брой на списание «The Sea» с тираж от 25000 екземпляра, както и във фейсбук профила на конкурса: http://www.facebook.com/pages/RuStar/125097827564592

 

Цялата информация за участниците, хода на Конкурса и победителите ще се разпространява на интернет-сайтовете на конкурс «Русская Звезда» (www.rus-star.info), Асоциация «Альоша» (www.rus-bul.com) и списание «The Sea» (www.theseapress.com).

 

За контакти, допълнителна информация и заявки за участие в конкурса:

Е-mail: RuStar@seamediagroup.com, тел. +359 56 530512, моб. +359 884 435044

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed