02 Май 2024

Вие сте тук

От понеделник туристическата администрацията ще е в Пловдив

31.08.2012

От понеделник администрацията от сектор "Туризъм" към Министерството на икономиката вече ще бъде в Пловдив, съобщи министерството на сайта си.

 

Поради преместването през последната седмица комуникацията беше затруднена, но след 3 септември 2012 г. ще бъде възстановена, уверяват от министерството. Експертите от сектор „Туризъм“ ще могат да бъдат намерени на адрес ул. "Железарска" 1, гр. Пловдив. Телефоните ще бъдат обявени допълнително.



В Пловдив се местят 16 от общо 28 щатни чиновници от сектора. Дванайсет души са отказали да напуснат столицата, затова ще се разделят с постовете си. Останалите, които вече стават пловдивчани, ще бъдат настанени на пъпа на града в сграда с архитектурна стойност.

 

На 30 юли МИЕТ обяви конкурс за вакантните длъжности и се очаква още от 1 септември новите служители да започнат работа.

 

В продължение на няколко месеца Община Пловдив ремонтира сградата, в която ще бъде настанено министерството. и я подготви за новите стопани. Кабинетите са просторни и повечето имат гледка към обновения Римски стадион. От общината съобщиха, че са приготвили и жилища за служителите, които се местят в Пловдив.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed