23 Апр. 2024

Вие сте тук

От Европа до САЩ за 65 долара

02.03.2017

Шестдесет и пет долара ще струва най-евтиният билет за трансатлантическите полети  на Авиакомпания NorwegianAir. Според новрежкия лоукост превозвач той има амбицията да предложи най-евтините полети между двата континента.Те ще се осъществяват от пет града във Великобритания и САЩ, съобщи порталът TravelMole.

 

Предвиждат се общо 10 маршрута с 38 седмични полета през летния сезон от летищата в Единбург, Белфаст, Корк, Шенън и Дъблин. Полетите ще са до три дестинации до източното крайбрежие на САЩ с фокус върху малки летища с добър достъп до Ню Йорк и Бостън. Стратегията вече се използва от други европейски лоукост превозвачи и позволява значително да се намалят разходите за наземно обслужване и да се намалят летищните такси, което в крайна сметка намалява тарифите за потребителите.

 

Трите избрани американски летища са международното летище Стюарт (за желаещите да летят до Ню Йорк), Провидънс (на час и половина път от Бостън) и Брадли в щат Кънектикът.

 

Полетите ще се изпълняват с нови самолети Boeing 737 MAX.

 

От 15 юни стартират полетите на Norwegian от Единбург до Стюърт и Провидънс. Две седмици по-късно ще се изпълнят полетите от Корк и Дъблин.

 

Самолети на Norwegian вече летят до осем големи летища в САЩ от Лондон (Гетуик).

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed