02 Май 2024

Вие сте тук

Община Пловдив предлага нова електронна услуга за улеснение на хотелиерите

25.10.2012

Община Пловдив, чрез Общинско предприятие „Туризъм” въведе нова услуга – електронна заверка на хотелски регистри. Новата услуга цели да улесни физическите и юридическите лица, развиващи хотелиерска дейност, като им предлага лесна и бърза заверка на техните регистри, съобщиха от общината.

 

Хотелиерите, които притежават електронен подпис и желаят да заверяват по електронен път хотелските си регистри, трябва да заявят това  чрез попълване на декларация по образец (подписана с електронен подпис) на имейл zaverka@plovdiv-tour.info. Декларация може да бъде получена в отдел „Категоризации” на пл. „Стефан Стамболов” №1, ет.1 или да се изтегли от сайта www.plovdiv.bg, в раздел „Електронни услуги”.

 

След получаване на заявката за услугата на хотелиерите ще бъде изпратен обратен имейл с потвърждение (подписанo с електронен подпис) от служителите на отдел „Категоризации”, както и указание за работа с електронната заверка.

 

Всеки, който желае да се възползва от услугата, може да се запознае по-подробно с инструкциите в „Технология за работа с електронна заверка на хотелски регистър”, публикувани в раздел „Услуги” на сайта на Община Пловдив www.plovdiv.bg.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed