26 Апр. 2024

Вие сте тук

Нови стратегии за развитие на туризма ще бъдат дискутирани на борсата в Берлин

28.01.2011

Технологиите и иновациите като възможност за преодоляване на хаоса на пазара на гостоприемството ще са във фокуса на специална конференция, която организират съвместно анализаторската компания PhoCusWright и Международната туристическа борса Берлин (ITB). Събитието ще се състои от 9 до 11 март 2011 в рамките на борсата.

Ще бъдат разгледани факторите, които трансформират туризма, пътешествията и хотелиерството. Организаторите ще фокусират дискусиите върху предизвикателствата, свързани с новата икономическа реалност, бума на социалните медии,  мрежи и  мобилни приложения, каналите за дистрибуция на туристическия пазар, бързото развитие на новите пазари и пр. теми. Висши мениджъри, експерти в онлайн и електронния бизнес ще разяснят, как компаниите могат да се препозиционират и да използват новите фактори за засилване на конкурентната им позиция.

Темите, които ще се обсъждат, са от изключително значение за туристическия пазар и ще бъдат представени от най-добрите експерти. Това е една изключителна възможност за всеки, който иска да научи повече за новите технологии и да установи нови контакти, казва д-р Мартин Бък, директор на Центъра за пътувания и логистика на Борса Берлин.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed