19 Апр. 2024

Вие сте тук

Новата ценова тарифа “easyJet Flexi” е вече достъпна на сайта easyJet.com

07.06.2011

Новата гъвкава ценова тарифа „easyJet Flexi” от днес започва да се предлага в системата на онлайн продажба на easyJet.com, съобщиха от
Авиокомпания easyJet. Това ще даде неограничени възможности на пътниците да променят датите на своите полети до два часа преди определения час на заминаване. Пасажерите, възползвали се от тази ценова тарифа, ще имат право на автоматичен „speedy boarding”, ще резервират без резервационна такса и ще имат включен чекиран багаж, без да заплащат за него.

Новите ценови тарифи бяха достъпни първоначално само в каналите за бизнес резервации, вкл. в Глобалната дистрибуционна система (“GDS”) и чрез самостоятелни резервационни инструменти, използвани от компаниите за бизнес пътувания. Правейки достъпна ценовата услуга на easyJet.com, един от десетте най-популярни английски уеб-сайта*, 325 млн. души, които посещават сайта на авиопревозвача всяка година, ще имат достъп до услугата.

Пътниците могат да правят неограничени промени в датата в рамките на четириседмичен прозорец – една седмица преди пътуването и до три седмици след първоначално резервираната дата за пътуване.

 „easyJet Flexi” тарифите отстояват принципите на easyJet да предлага ниски цени, започващи от 99.99 лири, далеч по-евтини от предлаганите от традиционни авиопревозвачи.


Забелязваме нарастваща тенденция сред бизнес пътниците, които избират да пътуват с easyJet. Лесно е да се разбере защо – easyJet има най-добрата европейска мрежа, ние летим до основни летища и поддържаме ниски тарифи за пътниците. Позволявайки на бизнес пътниците да резервират гъвкави ценови тарифи на нашия сайт easyJet.com ние гарантираме, че те винаги получават най-добрата налична цена, съчетана с гъвкавостта, от която имат нужда”, заяви изпълнителният директор на easyJet Каролин Маккол заявява. 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed