29 Март 2024

Вие сте тук

Не просто апартамент, а Jaguar

30.08.2011

Лондонският хотел Taj Suites and Residences най-после вдигна завесата и разкри подробности за най-очакваната премиера тази есен в Лондон – откриването на първия Jaguar Suite - съвместен проект на две компании, собственост на корпорация ТАТА. Още през септември гостите на британската столица /или поне някои от тях!/ ще могат да оценят резултатите от сътрудничеството на индийската хотелска групировка Taj Hotels Resorts and Palaces и британската автомобила компания Jaguar.

Изисканият дизайн на апартамента с две спални, разположен на площ 170 кв. м, поражда асоциации както с класическите, така и с модерните модели Jaguar, от легендарните автомобили на 60-те E-type до най-новото постижение на дизайнери и инженери - концепцията суперкар C-X75.

Вътрешното оформление и обзавеждане на апартамента е създадено по проект на дизайн-директора на Jaguar Ян Кълъм и неговия екип. Те са буквално натъпкани със специално създадени за него произведения на изкуството и ефектни детайли, които са вдъхновени от автомобилната тематика. Интериорът на апартамента, както и интериорът на истинския Jaguar, за твореца е образец на благосъстояние.

Кожа и метал, заимствани от арсенала на автомобилите с марка Jaguar, доминират и в апартамента. Занапред лондонският бутиков хотел Taj ще е свързан неразривно с миналото и бъдещето на стила Jaguar.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed