25 Апр. 2024

Вие сте тук

Най-мръсните хотели в Европа според класация на TripAdvisor

28.01.2011

Хотел Club Aqua Gumbet в турския курорт Гъмбет е най-мръсният хотел в Европа според класация, публикувана днес от TripAdvisor. 91% от посетителите на хотела, който се намира в провинция Бодрум, не препоръчват на туристите да отсядат в него. Гостите се оплакват от мръсния басейн, от мръсните завивки и лекьосаните матраси, както и от общото състояние на хигиената в него.

    На второ място е Altin Orfe Hotel , разположен в курорта Ичмелер, Турция. 95% от хората, които са го посещавали, не препоръчват на другите туристи да отсядат в него. Като най-фрапиращо се посочва оплакването, че климатикът капе върху леглото.

 

Трети по мръсотия е Cromwell Crown в Лондон, Великобритания, за който негативни отзиви са дали 90% от посетителите. „Когато стъпваш по килима, се вдига прах“, пише един от гостите му.

  • 4.  5.  8.
  • Четвърта, пета и осма позиции са отредени на още два лондонски хотела - Corbigoe Hotel и Park Hotel и Blair Victoria & Tudor Inn Hotel . За тях са се изказали отрицателно съответно 86%, 94% и 78% от гостите.
  •   6.                          7.                                  9.                          10.  
  •                         
  •  Четири хотела в Амстердам заемат шесто, седмо, девето и десето място в класацията. За Hotel de Lantaerne и Hotel Y Boulevard, които са на шесто и седмо място, са се изказали лошо съответно 71% и 84% от туристите. За първия един от гостите му пише, че не е подходящ за човешки същества, докато във втория турист се чувствал като в телефонна кабина. Хотелите Hotel Manofa и Hotel The Globe са последни в десятката.
Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed