19 Апр. 2024

Вие сте тук

Най-лошите хотели са в Лондон

26.01.2013

Посетителите на Лондон са определили хотелите на британската столица като най-лошите сред хотелите на 100 града в света заради големите надценки на минибаровете, отвратителната закуска и бавното обслужване, предаде Ройтерс, цитирайки оповестено вчера проучване.


Според изследването на туристическия сайт Trivago на първо място гостите класират хотелите в германския град Дрезден, които получават най-високи оценки и най-положителни мнения от посетителите.


"Посетителите хвалят хотелите в Дрезден за качеството, което предлагат срещу парите, а лондонските хотели са критикувани заради цените си", посочва говорителка на сайта.


Гостите на британската столица се недоволни от завишените цени на минибаровете, скъпата и разочароваща закуска, дългите опашки на регистратурата, неспособността на персонала да се справи с големи групи от хора, малките стаи и лошите гледки.
Хотелите на Дрезден пък са възхвалявани за прекрасното обслужване, ефективен и услужлив персонал, както и за просторните стаи с чудесен изглед.


Малко след Дрезден сред "отличниците" се нареждат хотелите в Ханой (Виетнам), Портланд (САЩ), Токио, Чикаго и полския град Краков.


В дъното на класацията освен Лондон са Рио де Жанейро, Копенхаген, Париж и Амстердам.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed