20 Апр. 2024

Вие сте тук

Над 600 хиляди са местата за настаняване в Booking.com

22.02.2015

Броят на обектите, включени в Booking.com, достигна 600 хиляди, съобщиха от компанията – лидер в онлайн резервациите в света. Юбилейният обект е фермата LaCroix във френското градче Бутей Сан Себастиан, съобщиха от компанията. Според нейни представители постоянният ръст на обектите, включени в хотелската търсачка, осигурява огромен избор на потребителите- както на ваканционните, така и на бизнес туристите.

 

Над един милион души ежедневно отсядат в обекти, резервирани през търсачката. Само преди пет години броят им е бил сто хиляди, предимно хотели. Две години по-късно те са се удвоили, а през юли 2014 г. достигат половин милион. Към днешна дата в Booking.com има 28 категории обекти за настаняване в цял свят, допълнат от компанията.

 

70% от всички места за настаняване не са класически хотели, а вили, апартхотели, къщи за гости, ферми. Има и нетрадиционни места като вили, екокъщи, замъци или фарове, като броят им непрекъснато се увеличава.

 

Стремим се да помогнем на нашите клиенти да намерят и резервират място, което максимално ще отговаря на изискванията и очакванията им, независимо от държавата, която избират. Затова местата за настаняване, които предлага нашата компания, постоянно се увеличават, коментира Джилиан Танс, оперативен директор в Booking.com.

 

Компанията планира да продължи да разширява базата на обектите, както и на отзивите от реални гости, които днес надхвърлят 42 млн.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed