20 Апр. 2024

Вие сте тук

Над 390 участници в 33-та Международна туристическа борса Ваканция/Спа

04.02.2016

Над 390 са заявките от цял свят за участие в 33-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА“, която ще се състои от 11 до 13 февруари в Интер Експо Център – София, съобщи Вихра Огнянова, изпълнителен директор на ПРИМ ЕКСПО, организатор на събитието.

 

Проявата се провежда под патронажа на Министерството на туризма, в партньорство със Столична община и много браншови организации като АБТТА, БАТА , БТК, БУБСПА, БХРА и Софийския съвет по туризъм.

 

В изложението ще участват 25 браншови организации, които ще бъдат представени на националния щанд, организиран от Министерството на туризма, около 100 национални туристически организации и асоциации, 90 туроператори, над 120 хотела, 40 български общини и информационни центрове, по данни на организаторите.

 

Сред чуждестранните участници се открояват Министерството на културата и туризма на Турция, Националната туристическа организация на Сърбия, Асоциацията за промотиране и подкрепа на туризма в Македония, Министерството на туризма на Индонезия, Министерството на туризма на Унгария, Националния туристически борд на Мароко, Министерството на туризма на Куба, Туристическото конгресно бюро на Загреб, Конгресното бюро на Москва, туроператори и хотелиери от Гърция, Турция, Испания, Полша, САЩ, Чехия, Португалия и Румъния.

 

Пограмата през трите дни на изложението  включва многобройни дискусии, презентации, атрактивни програми, демонстрации и др. Традиционно с актуални теми за развитието на туризма в съпътстващата програма участват Министерството на туризма, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциаци, Българската асоциация на туристическите агенции, Българския съюз за балнео и спа туризъм, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти и др.

 

По време на изложението туроператорите ще представят актуалните си каталози и програми и ще предоставят на гостите атрактивни отстъпки. Общините ще запознаят участниците с новостите в туристическите си атракции и културната програма през годината. Много от участниците ще отбележат кръгли годишнини.

 

Пълната програма на изложението можете да намерите тук.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed