23 Апр. 2024

Вие сте тук

Над 160 служители на Карлсберг България почистиха паркове в София и Шумен

23.04.2012

 

 

За пета поредна година компанията организира „Дни на доброволчеството”

Над 160 служители на Карлсберг България се включиха в петото издание на „Дни на доброволчеството” на компанията и участваха активно в почистването на Ловния парк в гр. София и природен парк „Кьошковите” в гр. Шумен, съобщиха от компанията.


Два пъти годишно представители на Карлсберг България реализират различни проекти, свързани със социална дейност в областта на образованието, здравеопазването и околната среда. Дейностите по тях са разнообразни - от боядисване и почистване на дворни пространства, през грижа за домове за деца и стари хора до раздаване на листовки и информационни брошури.


„Горди сме, че за пета поредна година успяхме да дадем своя принос към една обществено значима кауза, каквато е опазването на околната среда в България”, каза Александър Грънчаров, изпълнителен директор на" Карлсберг България". „Като зелена компания, за нас от Карлсберг е от изключително значение да живеем в чиста и приятна среда и сме убедени, че това е една мъдра инвестиция в по-добро бъдеще за всички нас”, допълни той.


От 2008 г. досега служителите на Карлсберг България са участвали почистването на отпадъци, лакиране на пейки и засаждане на храсти и декоративни растения в няколко природни парка - „Витоша”, „Златни пясъци”,  „Сините скали”(гр. Сливен),  „Българка” (Габрово) и Природен парк за защита на животните в Бургас, както и в боядисването на огради и клетки в Зологическата градина в София. Разпространявали са информационни материали съвместно със сдружение „Самаряни”, гр. Стара Загора и са осъществили различни дейности в редица домове за деца и стари хора в страната, припомнят от компанията.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed