29 Март 2024

Вие сте тук

Морски курорти в Италия връщат парите в случай на дъжд

27.06.2016

Нова привлекателна сделка, наречена  ‘abbronzati o rimborsati’  вече се предлага от няколко италиански морски курорта в стремежа да се привлече вниманието на повече туристи, съобщи онлайн изданието Travel&Tourism.

 

Според изданието, туристите ще си получат обратно парите, ако дъждовните дни им попречат да получат желания тен, по време на италианската им ваканция. 

 

Въпреки повишаващите се цени, Италия продължава да е сред най-привлекателните дестинации за морски отдих, посочва изданието. Заедно с това новините за времето в Северна Италия от последния месец може да разколебаят някои от желаещите.

 

Идеята на новата застраховка е да гарантират на гостите връщане на парите в случай на неблагоприятни климетични условия. Лидо ди Йезоло – курорт, разположен източно от Венецианската лагуна, например, ще се застрахова срещу превратностите на времето със специалното си предложението. Офертата е достъпна за всеки, който избере Лидо ди Йезоло за лятната си почивка.

 

Офертата предвижда също удължаване на почивката, ако туристите, платили застраховката, бъдат изложени на валежи между 11 сутринта и 5 следобед. Ако това се случи, те ще получат парите си обратно, посочват от курорта.

 

Лидо ди Йезоло е курортът, който бе ударен от торнадо през юни т.г. – природно явление, което не е типично за тези географски ширини.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed