28 Март 2024

Вие сте тук

Миксолог на камилско мляко въвеждат в Ritz-Carlton Abu Dhabi

06.07.2013

Ако различните луксозни хотели предлагат на гостите си бътлъри и екзотични консиержи (като консиерж за сън или пък аромаконсиерж), новооткритият Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal, може да се похвали с единствения в света миксолог на камилско мляко. Той предлага на гостите на хотела  различни ароматизирани млечни шейкове - с ягода, мента и други вкусове и аромати.



Новата услуга  стартира с мюсюлманския  Рамадан и започва след седмица. Мохамед Дауд, миксологът в хотела, разказва, че е искал да създам нещо специално за предстоящия свещен месец Рамадан. Той пояснява, че камилското мляко е с високо ниво на протеин и допълнителни хранителни вещества и е отлична напитка, която може да замести храненето, като се приема преди изгрев слънце през мюсюлманския пост по време на Рамазана.



Камилското мляко е на върха на своята популярност в ОАЕ и получава голято признание: вече е факт първият сладолед от камилско мляко за масово потребление. Освен, че се консумира в Саудитска Арабия, той влезе в продажба в САЩ през май, а малко преди това започна работата по изграждането на фабрика млечен шоколад на база на камилско мляко.



Стремейки се винаги да бъде на върха на местни автентични тенденции, Ritz  също ще предлага камилско мляко в различни вариации. Миксологът винаги ще е на разположение, за да  даде препоръки за кое  ароматизирано камилско мляко се съчетава най-добре с различни ястия,  казват от хотела.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed