29 Март 2024

Вие сте тук

Медика-Албена – с награда на Медицинските Оскари

13.10.2015

 

Медицински център "Медика-Албена" ЕАДбе удостоен с отличието  "Международно признание" на Националните медицински награди 2015, съобщиха от курорта „Албена“. Центърът бе номиниран в три от най-престижните категории, а наградата бе връчена на доктор Христов – директор на медицинския център на тържествена церемония.

 

На тържествена церемония в присъствието на множество гости, състояла се на 9 октомври бяха връчени. Наградите бяха връчени от д-р Валентин Павлов, член на комисията по здравеопазване, Виктор Паскалев, зам.-председател на Национална пациентска организация, зам.-председателя на Българския фармацевтичен съюз г-н Тодор Найденов и медийните партньори на събитието.

Упоритият труд на екипа на Медика Албена, съвременното оборудване и високото качество на обслужване съвсем логичното доведоха до спечелената сред силна конкуренция награда, посочват от Албена.

 

Медика –Албена е най-големият комплексен Медицински Балнеологичен, Спа и Уелнес център в България" и един от най-реномираните медицински СПА и уелнес центрове по крайбрежието на Черно море с вече 30 - годишна история. Центърът разполага с над 60 души персонал: лекари, специалисти по физиотерапия, по мануална лазертерапия, рехабилитатории кинезитерапевти, фитотерапевти, медицински козметици, медицински сестри и информатори. Над 95% от пациентите на центъра са чуждестранни граждани.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed