07 Окт. 2022

Вие сте тук

Марайа Fusion отбеляза с коктейл наградата "Ресторант на годината"

24.01.2013

Ресторант Марайа Fusion Bar&Diner започна годината с коктейл за  приятели, колеги и партньори.  Идеята бе да  отбележи престижното отличие за „Най-добър ресторант на 2012 година“,  присъдено в навечерието на зимните празници от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Наградата е за постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

 

Специални поздравления към екипа на Марайа Fusion Bar&Diner отправиха Благой Рагин, председател на БХРА, Борис Громов, директор на Московския културен център и Цветелина Николова, управител на Белведере Груп България и Млад мениджър на 2012 година.  Сред гостите присъстваха журналисти и редактори от водещи български медии, партньори от туристически агенции и организации, представители на бизнеса и политиката, както и популярни лица от шоубизнеса. Гостите се насладиха на уникалните солени и сладки изкушения,  на оригинално японско суши и професионално селектирани вина.

 

Ресторант Марайа Fusion Bar&Diner отваря врати в края на 2008 година, следвайки уверено успеха на бранда Марайа. Ресторантът привлича вниманието съв свеж и иновативен интериор, заедно с типичния за Марайа  уют и стил. Менюто включва  разнообразие от интернационални рецепти, японско суши, здравословно меню, домашно приготвени десерти, както и професионално селектирана винена листа. Ресторантът предлага и доставка на храна до дома или офиса.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed