Ресторант Марайа Fusion Bar&Diner започна годината с коктейл за приятели, колеги и партньори. Идеята бе да отбележи престижното отличие за „Най-добър ресторант на 2012 година“, присъдено в навечерието на зимните празници от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Наградата е за постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.
Специални поздравления към екипа на Марайа Fusion Bar&Diner отправиха Благой Рагин, председател на БХРА, Борис Громов, директор на Московския културен център и Цветелина Николова, управител на Белведере Груп България и Млад мениджър на 2012 година. Сред гостите присъстваха журналисти и редактори от водещи български медии, партньори от туристически агенции и организации, представители на бизнеса и политиката, както и популярни лица от шоубизнеса. Гостите се насладиха на уникалните солени и сладки изкушения, на оригинално японско суши и професионално селектирани вина.
Ресторант Марайа Fusion Bar&Diner отваря врати в края на 2008 година, следвайки уверено успеха на бранда Марайа. Ресторантът привлича вниманието съв свеж и иновативен интериор, заедно с типичния за Марайа уют и стил. Менюто включва разнообразие от интернационални рецепти, японско суши, здравословно меню, домашно приготвени десерти, както и професионално селектирана винена листа. Ресторантът предлага и доставка на храна до дома или офиса.