26 Апр. 2024

Вие сте тук

Мадона резервирала апартаменти в пет хотела в Киев

28.05.2012

Снимка: Fairmont Grand Hotel Kyiv


 

Щяла да използва само един от тях


Предстоящото посещение на поп-звездата Мадона в Киев, където тя ще изнесе концерт на 4 август, засега е обвито с мъгла. Къде точно ще отседне певицата, не е ясно, но вече се знае, че е резервирала апартаменти в пет луксозни хотела на града, от които впоследствие ще се спре на един, писаха украинските медии.

Известни са и имената на три от петте хотела. Кой от тях ще избере Мадона, ще остане тайна чак до последния момент, защото персоналът е подписал декларация за неразгласяване на каквато и да било информация за визитата й.

Целта на цялата тази конспирация е да осигури на звездата със световно име спокойствие и да предотврати нашествието на фенове и папараци.

Единият от хотелие е „Интерконтинентал“, където е резервиран президентският апартамент с площ 270 кв.м. Нощувката в него струва 12 000 евро. Гостите на апартамента разполагат със собствен асансьор и кабинет, а също с джакузи и мраморна вана.


 „Опера“ - втория от петте киевски хотела, не разполага с президентски апартамент, но пък е предложил на певицата белоснежни покои, в които е отсядала Бритни Спиърс. Апартаментът се състои от спалня и дневна, съвсем наскоро ремонтирани и обзаведени с италиански мебели.


Президентският апартамент в най-новия киевски хотел  Fairmont Гранд Хотел Киев също е готов да посрещна гостенката. Предимството му е, че от тук се открива невероятна гледка към река Днепър. Предназначеният за звездата апартамент разполага със спалня, дневна, столова и кухня. И тус мебелите са италиански. Апартаментът заема цяло крило на хотела и е на последния етаж. Неотдавна в същия апартамент, където нощувката струва 8000 евро, е отсядала Патрисия Каас.

Очаква се Мадона да пристигне заедно с дъщеря си и фотографа Гидо Карп, както и с личната си охрана.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed