50 луксозни яйца e създал Лоик Карбоне, главени сладкар на Four Seasons Hotel Лондон в Park Lane специално за Великден. Освен вкусно изкушение някои от яйцата съдържат и приятна изненада за търсачите на късмет.
Яйцата са на принципа на матрьошката – шоколадовото яйце съдържа в себе си по-малко, покрито със златно фолио. То дава на притежателя му безплатен уикенд в хотела. Четири сребърни предоставят дневен престой в спа центъра, уикенд брънч, следобеден чай или тристепенна вечеря в ресторанта.
Всяко от яйцата тежи 450 грама, като приготвянето му отнема 7 часа. Ръчна изработка, те са приготвени от най-висококачествен шоколад, като най-голямото яйце е голямо 9 см.В него има по-малко червено яйце, направено от бял шоколад от Кот ДчИвоар, а най-малкото – от черен шоколад от Мадагаскар.