29 Март 2024

Вие сте тук

Летище София с обновени магазини

13.03.2012

 

Летище София завърши обновяването на част от интериора на магазините, разположени в салон „Заминаване” на Тeрминал 1 и Терминал 2, съобщиха от аеропорта. Визията на търговските обекти е допълнена с атрактивни мебели, изработени по поръчка специално за обектите, извършващи “travel” и “tax free” търговия.


Като част от маркетинговата стратегия за развитие и модернизация на магазините на аеропорта, са разположени и брандирани стелажи и дисплеи, предоставени от фирми контрагенти на летището.

 

След преговори с фирмата „The Body Shop”, успешно позиционирана в сегмента на висококачествената натурална козметика, Летище София” ЕАД придоби права да предлага в оперираните от дружеството магазини продуктите на световноизвестния производител.


“The Body Shop” са ангажирани с проблемите на държавите от Третия свят. Екстрактите, от които се произвеждат козметичните продукти с тяхната марка, се закупуват директно от производители от Третия свят, с цел подпомагане на местното производство. Част от приходите от продажбите на продуктите компанията дарява за инициативи и проекти за развитие на тези държави.


“The Body Shop” се предлагат в магазин “Buy Bye” за козметика и аксесоари на Т2.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed