28 Март 2024

Вие сте тук

Летище Бургас посрещна двумилионния си пътник

04.09.2015

Карълайн Игън е двумилионната пътничка на летище "Бургас". Днес тя бе посрещната от изпълнителния директор на фирмата-концесионер на летището Улрих Хеппе, директора на аеропорта Георги Чипилски, кмета на крайморския град Димитър Николов, областния управител Вълчо Чолаков.


Карълайн Игън пристигна с полет от Манчестър. Игън ще бъде на едноседмична ваканция в курорта "Слънчев бряг". Тя получи подаръци и цветя от ръководството на летището.


Това е първото ми посещение в България. Чувала съм, че е чудесна страна с много приятни хора, каза Игън. Тя пътува заедно с дъщеря си и с приятелка. Трите заедно се отправиха към курорта "Слънчев бряг" с осигурена от летище "Бургас" лимузина.


Улрих Хепе съобщи, че от началото на годината от и до Манчестър на летище "Бургас" са обслужени повече от 52 000 пътници, което е 9 на сто ръст, спрямо миналата година. 4,5 процента е нарастването при пътуващите от и до Великобритания. От 1 януари до момента на летище "Бургас" са обслужени два милиона пътници, което означава 9-процентов спад спрямо същия период на миналата година.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed