29 Март 2024

Вие сте тук

Къде ще намерите любимия си футболен отбор това лято?

18.06.2014

Това лято всички погледи са насочени към Бразилия, където най-добрите национални отбори в света се борят за титлата Световен шампион 2014. За да поддържат топ форма, футболните звезди освен мъчителните тренировки имат нужда и от пълноценна почивка. Търсачката за хотели trivago.bg проучи кои са ексклузивните бразилски хотели удостоени със задачата да се грижат за пълната релаксация и доброто настроение на едни от най-прочутите футболисти.

 

 

Португалия: The Royal Palm Plaza Resort, Кампинас

 

Португалският национален отбор се наслаждава на петзвездния комфорт на хотелския комплекс Royal Palm Plaza в Кампинас, щат Сао Пауло. След тежките тренировки португалските звезди могат да се отпуснат край слънчевия открит басейн или в спа и уелнес центъра и да отпразнуват победите в някои от осемте ресторанта и барове на хотела. За удобство на гостите и бързото им придвижване до хотела комплексът разполага и с площадка за кацане на хеликоптери.

 

 

Италия: Portobello Resort & Safari, Мангаратиба

 

Италианският отбор избира за своя престой в Бразилия идиличния хотелски комплекс Portobello Resort & Safari сгушен в красив залив недалеч от Рио де Жанейро. Едва ли има по-добър начин за разпускане след напрегнатите мачове и светлините на прожекторите от джакузи сред палмови дървета и почивка в луксозни апартаменти с гледка към океана.

 

 

Англия: RoyalTulip, Рио де Жанейро

 

Футболният отбор на Англия е настанен в петзвездния хотел Royal Tulip, намиращ се в града-домакин на финалния мач на първенството – Рио де Жанейро. Хотелът е разположен в един от най-скъпите квартали на града, Сао Конрадо, който също така е популярна туристическа дестинация за делтапланеризъм. Хотелът е известен с това, че преди четири години, когато е част от веригата InterContinental, въоръжена група, гонена от полицията, нахлува в сградата и взима за заложници някои от гостите и персонала. Но миналото изглежда, че няма да попречи на английските фаворити да се насладят на своята почивка в хотела, разполагащ с два тенис корта, фитнес студио, сауна и разбира се открит басейн точно срещу плажа.

 

 

Нидерландия: Caesar Park, Рио де Жанейро

 

 

 

Надявайки се хубаво слънчево време, холандският отбор отпочива в хотел Caesar Park разположен до световноизвестния плаж Ипанема. Хотелът предлага 221 стилно обзаведени стаи, сауна, външен басейн и, разбира се, незабравима гледка към емблематичния бразилски плаж.

 

 

Франция: Hotel JP, Рибейрао Прето

 

Френският национален отбор е настанен в четиризвездния хотелски комплекс JP в Рибейрао Прето, щат Сао Пауло. Градът е известен като „бразилската Калифорния“ заради своята икономика, развита на базата на агробизнес, високи технологии и целогодишно слънчевото време. Хотелските стаи и апартаменти, разположени около открития басейн, предлагат възможността на футболните звезди да се насладят максимално на слънцето. Също така на разположение на френските фаворити са няколко сауни и парни бани, фитнес център, тенис и волейбол кортове и разбира се футболно игрище.

 

 

Белгия: ParadiseGolf & LakeResort, Можи дас Крузис

 

Хотелският голф комплекс Paradise Golf & Lake Resort, разположен в непосредствена близост до Сао Пауло, е домакин на белгийския национален отбор това лято. Луксозният хотел определено е насочен към спортните личности, тъй като освен голф игрище с 18 дупки на територията на комплекса се намират няколко открити плувни басейна, тенис кортове, футболни игрища, баскетболно поле, фитнес, пейнтбол съоръжения и  спа център за пълно презареждане след натоварения спортен ден.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed