24 Апр. 2024

Вие сте тук

Къде често са нощували бизнес туристите

22.02.2012

Metropolitan Hotel Sofia за малко не попадна в Топ 20 на бизнес хотелите

 

Metropolitan Hotel Sofia за малко не попадна в Топ 20 на бизнес хотелите с най-добра резервация, съобщи hotel.info. Хотелът има всички шансове да влезе в списъка на най-търсените бизнес хотели в Европа, съгласно данни на проучване на компанията.

 

Безплатната услуга за онлайн резервиране на повече от 210 000 хотела по света разгледа внимателно резервациите на своите бизнес клиенти през 2011 г. и установи бизнес хотелите в Европа с най-добра резервация.


Лицата, които пътуват служебно, са важна целева група за хотелиерите, защото този вид годни нерядко те прекарват няколко дни седмично в хотела. Това е и причината от hotel.info да направят класацията на хотелите, в които бизнес гостите най-често отсядат.

 

Тъй като за хората, пътуващи служебно, съотношението цена-услуга играе особено важна роля, те се фокусират към хотелски стаи в рамките на бюджета и в средния до висок сегмент. Това е и причината hotel.info да разглежда хотели в сегмента от 2 до 4 звезди (включително 4,5 звезди).

 

Melia Ria Aveiro в Португалия се нареди на първо място сред бизнес хотелите в Европа с най-добра резервация. Гостите, които присъдиха на хотела с 8,9 точки от 10 възможни, харесаха в него най-вече големия избор, който предлага бюфетът на закуска, както и доброто съотношение цена-услуга.

На второ място е Courtyard Stockholm Kungsholmen в Швеция.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed