19 Апр. 2024

Вие сте тук

Кубинските пури набират все по-голяма популярност

6% е ръстът на продажбите на кубинските пури по света за 2012 г., толкова е увеличението и на продажбите в България. Това стана известно след XV Фестивал на пурата в Хавана, който приключи преди броени дни, съобщи Изпълнителният директор на „Калиман Карибе“ Оля Дочева.  Компанията, която е ексклузивен представител за България, Македония, Албания и Армения, се завърна от фестивала със специална награда за развитието на топ марките Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas в региона. Отличието е придружено с картина от Саида дел Рио – име в кубинската авангардна живопис от световна величина.

 

Световно известните марки кубински пури Montecristo и Partagas бяха в центъра на тазгодишния „Калиман Карибе“.  Около 1500 ценители на кубинските пури от 70 държави са присъствали на фестивала, както и международно известни личности, почитатели на най-добрия тютюн в света.  

 

На XV Habanos фестивал  присъстваха 1500 ценители на кубинските пури от повече от 70 страни. Всички те се насладиха на актуалните за тази година представяния от Habanos S.A. и уникалната програма по време на едноседмичното събитие в края на февруари в Хавана, Куба.

 

Повече за Фестивала на пурата можете да прочетете в следващия брой на THExperts.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed