19 Апр. 2024

Вие сте тук

Конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография „Източните Родопи – вкуси дивата природа”

01.07.2011


Българско-холандският проект за устойчиво развитие на Източните Родопи „Новото тракийско злато” организира конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография от Източните Родопи, съобщиха организаторите

Те очакват разкази  забележителности и интересни хора, красиви местности и приятни преживявания в Източните Родопи.

Наградите за победителите са:

-         За пътепис (по избор на победителя): уикенд за двама в „Дивата ферма” в с. Горно поле, община Маджарово или уикенд за двама в дивечовъдно стопанство Студен кладенец, община Крумовград плюс публикация в пътеводителя за Източните Родопи, който екипът на „Новото тракийско злато” подготвя за печат в началото на 2012.

-         За фотография (по избор на победителя): уикенд за двама в дивечовъдно стопанство Студен кладенец или безплатен фотолов в специално фотографско убежище на място за подхранване на лешояди (по избор на победителя) плюс публикация в пътеводителя за Източните Родопи.

Пътеписите и снимките на отличените на второ и трето място участници ще бъдат наградени с биологични продукти от Източните Родопи.

Те ще бъдат публикувани на сайта на проекта „Новото тракийско злато”: www. newthraciangold.eu  и използвани за публикации – брошури, постери, банери и др за популяризация на  проекта „Новото тракийско злато”. Условието е и снимките, и текстовете да бъдат предоставени за свободно публикуване, като имената на авторите -победители ще бъдат упоменати.

Срокът за изпращането на пътеписите и снимките е 15 октомври 2011. Изпращайте на: office@newthraciangold.comОтличените пътеписи и снимки ще бъдат публикувани на сайта на проекта на 1 ноември 2011.


 
 
 
 
 
Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed