29 Март 2024

Вие сте тук

Колегите ти вече си туитват за EIAT!

06.07.2011

 EIATЩо е EIAT? Идеята за създаването на подобно събитие се поражда като резултат на инициативата „да се освежи“ ситуацията в академичния сектор в туризма. Липсата на практически познания и умения сред студентите бе приета като сигнал за създаване на нова мрежа между индустрията и академичната общност. Името EIAT е абревиатура от английското Education and Industry Advancing Together – Образование и индустрия напредваме заедно, и е една нова, но вече популярна туристическа конференция.

 От създаването си конференцията се провежда под патронажа на Негово Кралско Височество принц Александър II и е считано за едно от най-добрите образователни мероприятия в региона. Като събитие с национално значение, EIAT получава подкрепа от Министерството на икономиката и регионално развитие и правителството на Сърбия.

"Срещите са за взимане на решения, нови идеи и бъдеще", но бъдещето за EIAT се случва СЕГА!"

Първата конференция EIAT е организирана пре 2008 година в Нови Сад, след което се мести в Белград. Днес тя събира 23 факултета по туристически и хотелски мениджмънт от 11 страни в региона на Югоизточна Европа.

EIAT 2011 ще предложи комбинация от образователни и културни мероприятия както за студентите, така и за останалите посетители. Като допълнително събитие, от 2009 година насам, EIAT организира Форум за бъдещи лидери от Югоизточна Европа съвместно с IMEX (Най-голямото световно изложение за срещи) и MPI (Най-голямата световна асоциация за срещи).

По време на конференцията през септември като допълнение ще бъде насърчено и развитието на RTI (Регионална туристическа инициатива) като модерна и нова асоциация в региона. EIAT 2011

ще се състои в хотел Континентал в Белград, Сърбия, от 23 до 25 септември 2011 г.

office@eiat-confer

 









Можете да ни намерите


във Facebook


Twitter


LinkedIn


I-Meet

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed