20 Апр. 2024

Вие сте тук

Кемпински хотел Зографски с отличие от Trip Advisor

05.07.2012

 

 

Кемпински хотел Зографски София получи Удостоверение за върхови постижения от Trip Advisor, най-големия уебсайт за пътувания в света, който предоставя надеждни съвети и обратна връзка от реални хора, съобщиха от хотела.

 

Целта на това отличие е да покаже изключителните места, предлагащи първокласни условия, петзвездно обслужване и незабравимо преживяване за гостите по цялото земно кълбо. Тази награда се дава на хотели, ресторанти и атракциони, изброени на сайта на TripAdvisor и поддържащи както висок общ рейтинг сред потребителите, така и многобройни и качествени отзиви, които отразяват мнението на хората с най-голямо значение в хотелиерството, а именно нашите гости.

 

Сред коментарите за Кемпински хотел Зографски София на Trip Advisor може да се прочете: „чудесни стаи”, „най-добрата гледка към София”, „превъзходна локация”, „професионален екип” и други.

 

Тази награда, получена за втора поредна година, е заслужен резултат от непрестанния стремеж на нашия екип към усъвършенстване и посрещане очакванията на гостите. Ние сме изключително горди и щастливи, тъй като това признание идва директно от нашите гости”, заяви Герд Руге, Генерален мениджър на хотела.

 

Със своето уникално местоположение и инфраструктура на площ от 30 000 кв.м., Кемпински хотел Зографски София без съмнение е сред най-предпочитаните хотели в столицата. Хотелът разполага с 442 стаи, най-голямата хотелска конферентна база в страната, единствената по рода си Японска градина на Балканския полуостров, 5 ресторанта, 2 бара, условия за активен отдих, търговска част.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed