19 Апр. 2024

Вие сте тук

Кемпински Хотел Гранд Арена избран за „Водещ ски хотел“в България

21.11.2013

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е признат за лидер на пазара и отличен с наградата за "Водещ ски хотел на България" в рамките на Световните ски награди, съобщиха от хотела. Наградата бе връчена на  гала церомония  в хотел A-Rosa Кицбюел, в Австрия.

 

Събитието бе първата по рода си глобална инициатива за отбелязване и награждаване на най-добрите в ски индустрията и събра над 200 топ мениджъри и пазарни лидери от Северна Америка, Европа, Азия, Южна Америка и Австралия. Генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос лично получи наградата статуетка.

 

 „Тази година е изключително успешна за нас. След наскоро получената награда за „най-предпочитан спа център в България за 2013“ в престижната класация на Spafinder Wellness 365™, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско успя да се нареди и сред победителите на Световните ски награди,“ коментира генералният мениджър. Всички тези отличия са наистина много ценни за нас, защото са присъдени въз основа на гласовете на нашите партньори и гости. Ще направим всичко възможно, за да оправдаем тяхното доверие и да надхвърлим техните изисквания и очаквания. Бих искал да благодаря на нашите гости за тяхното признание и на целия екип на хотела за отличната работа. Тези награди ни поставят и нас като хотел и самата дестинация на международната карта на търсещите лукс ски туристи,“ допълни Атанасион Манос.

 

От близо 80-те държави, които разполгат със ски зони, първите Световни ски награди бяха фокусирани върху водещите 20 страни, които са определящи за бъдещето на тази динамична индустрия. Победителите бяха отличени на база на гласувания от цял свят от водещи специалисти в ски индустрията и от хиляди потребители на луксозни пътувания. Пълният списък на победителите е публикуван на www.worldskiawards.com/winners/2013. Банско също е заслужено сред победителите, отличен като „Водещ ски курорт в България.“

 

 „Интересът към нашите първи награди беше изключително голям, коментира Сайън Рапсън, изпълнителен директор на Световните ски награди.  Стотици хиляди професионалисти от туристическата индустрия и скиори от цял свят са гласували за любимите си курорти, вили и хотели.  

 

По-рано тази година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спечели още две награди за „Водещ курорт на България“ и „Водещ спа курорт на България“ за 2013г от Световните туристически награди (World Travel Awards). Сред скоро получените награди на хотела са и Сертификатът за отличие за 2013 година от TripAdvisor и класицията на booking.com клиентите с рейтинг 9,3 за 2012 г .

 

 

На снимката:  Генералният мениджър Атанасиос Манос получава наградата в Кицбюел

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed