19 Апр. 2024

Вие сте тук

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско откри сезона на летните барбекюта с латино ритми

15.07.2014

 Хотелът обещава вълнуващо лято с много музикални и кулинарни изненади

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско изненада  през изминалия уикенд своите гости с вълнуваща вечер под открито небе с ароматен барбекю бюфет, придружен от латино изпълнения на живо. Вечерята се състоя в събота на откритата тераса на ресторант „Галерия”. Гостите имаха възможност да се насладят на разнообразие от вкусни месни специалитети, приготвени на дървени въглища и поднесени под звездите сред прохладата и панорамната гледка към Пирин планина. Гост изпълнителите от група „Ire Vazquez Trio” с кубинската вокалистка Ирения Вазкез, се погрижиха за доброто настроение на гостите до късно вечерта с изпълнения на страстни латино песни. Събитието този уикенд постави началото на предстоящата серия от латино барбекю вечери, които ще се провеждат всяка събота през месец юли.

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага на своите гости и друго кулинарно изкушение - автентична азиатска кухня. Откритият бар на лятната тераса „Ла Веранда” разполага със суши корнер, където опитни азиатски готвачи приготвят екзотични специалитети пред гостите. Барът е отворен всеки ден и е единственото място в Банско, което предлага суши през лятото.

 

Край бара на „Ла Веранда” терасата се намира и открит басейн, където през горещите летни дни гостите могат да се освежат с разнообразие от ароматни коктейли, докато си почиват под слънчевите лъчи. На тяхно разположение е и безплатен високоскоростен Wi-Fi интернет, за да споделят емоциите със семейството и приятелите си или да следят отблизо своите бизнес начинания.

 

След латино барбекю вечерите през юли Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще запази музикалното настроение с джаз вечери през август. В духа на 17-тия Международен джаз фестивал, който ще се проведе в Банско от 8 до 13 август, хотелът ще изненада своите гости със собствено джаз шоу в пиано бар „Синг Синг”. Всички любители на джаза са добре дошли на 8, 9 и 10 август, за да се насладят на избрани джаз, блус и рок парчета на живо. Гост изпълнители ще бъдат вокално-инструментална група „Пампор”, а входът ще бъде безплатен както за гостите на хотела, така и за външни посетители.

 

През цялото лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще предлага на своите гости допълнителен бонус – специална Лятна здравословна програма. Желаещите да бъдат активни по време на престоя си могат да избират от разнообразни здравословни занимания, включително курсове по йога за начинаещи и напреднали, кръгови фитнес тренировки за възвръщане на тонуса, водна гимнастика за раздвижване, сутрешен джогинг, анти-стрес уроци, колоездене, планински разходки и преходи с различна продължителност, степен на трудност и маршрути. Участието в програмата е безплатно за всички гости, които желаят да се присъединят.

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско обещава динамичен летен сезон, изпълнен с изгодни оферти и развлечения за незабравима и пълноценна почивка.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed