29 Март 2024

Вие сте тук

Кемпински Гранд Арена Банско е с обновен спа център

04.02.2013

От 1 февруари т.г. обновеният спа център на Кемпински Хотел Гранд Арена вече се менажира от компанията Resense Spa S.A. , с която хотелската верига си партнира от 2009 г. , съобщиха от хотела.

 

Минимализъм в дизайна и използване на биопродукти са двата характерни белега на философията на известния европейски спа консултант.  

 

Спа центърът вече е е част от бранда  “Kempinski The Spa”, обединяващ 40 хотела на веригата.

 

Билковият пилинг за тяло, съчетан с маска за тяло с мед и местни билки, е уникалната процедура, която е характерна единствено за спа центъра н Кемпински Хотел Гранд Арена.  Четирите годишни сезона са водеща част от спа концепцията, която предвижда предлагане на различни масажи за зима, пролет, лято и есен.

 

 Хотелът разполага с два вида сауна и парна баня – хамам и арома парна баня и финландска и биосауна. Вътрешния басейн е с внушителните размери от 20 м. дължина и 8 м. широчина, с дълбочина от 1.60 м. до 1.65 м. Спа центърът е един от най-големите в региона на обща площ от 1200 кв.м. Той предлага още 12 стаи за процедури, вътрешно и външно джакузи, външен тенис корт, тенис на маса и снежна стая.

 

 „Ние сме много щастливи, че станахме част от семейството на Kempinski The Spa. Ще продължим и занапред да предоставяме на нашите гости първокласно обслужване в европейски стил и ще се постараем да се задържим като лидер сред всички спа центрове в България,” коментира новата придобивка генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос.  

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed